Close

 
65+ Zeilvakanties in Kroatië!

Graag op een zeilvakantie maar toch te weinig ervaring, of
wel de ervaring maar liever met leeftijdgenoten op vakantie?
Dan is dit uw kans. Eén week – Zon, Zeilen en relaxen!

Speciaal voor 65+!

De Kroatische 65+ Zeilweek in 2019

Welkom aan boord van de Kroatische 65+ zeilweek ‘19! Zeilers van alle niveau’s en het zeiljacht voorzien met professionele schipper. Betaalbare luxe rondreis, waarbij er leuke evenementen worden georganiseerd. Elke dag is uitzonderlijk. Elke avond een andere locatie! 

Kristalhelder water, frisse wind, lekker zeilen en gezellige diners zijn de ingrediënten van  de reis van uw “bucket list”!

Zeilen in het Middellandse zee gebied

In het middellandse zee gebied heb je ruime keuze uit fantastische zeilgebieden met het voordeel dat het relatief dichtbij Nederland ligt en vaak te bereiken per eigen vervoer of op slechts op 2 uur vliegen.

U heeft interesse?

Zeilen in Kroatië

Kroatië is het land van de 1000 eilanden en sinds de Romeinen al een geliefde vakantie bestemming. De afwisseling is er groot, mooie natuur en vele historische steden en pittoreske dorpjes. De vele eilanden zorgen voor relatief beschut en ontspannen zeilen in Kroatië.

Deze reis zal vertrekken vanuit regio Dalmatië regio. Steden als Sibinek, Skradin, Zlarin en de Kornaten eilanden staan zeker op de kaart, en we zullen zeker de kleinere pitoreske dorpjes niet overslaan !

Kroatië kent in de zomer een aangenaam klimaat (25°-30°) en uitstekende omstandigheden om te zeilen. Het voordeel van zeilen in Kroatië is dat het ook per auto makkelijk te bereiken is. De vertrekhaven in het centrale deel van Kroatië ligt op 1600 km vanaf Utrecht. De Lowcost Airlines hebben Kroatië ook ontdekt. U vliegt voor aantrekkelijke tarieven op bijvoorbeeld Zadar of Split!

Contact
Hoe, wat en wanneer?

Voor seizoen 2019 :


55/65+week ‘19  :  

Zaterdag 14 juni tot zaterdag 21 juni 2019*

Zaterdag 21 juni tot zaterdag 27 juni 2019*


Maximaal Aantal deelnemers  : 6 personen

Minimaal Aantal deelnemers : 4 personen

Prijs : 595,- euro pp

Wat is inbegrepen?

Wonen op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen, maar wij proberen uw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De schipper neemt u mee naar verborgen baaien, rust lagunes, de perfecte plek voor een wandeling en nog veel meer pitoreske bestemmingen. De schipper is Nederlands.

Inclusief :                                           

  • Accommodatie (bed in cabine)                   
  • Schipperservices                                     
  • Bedlinnen (lakens,dekens).                        
  • Welkom aan boord borrel                           

Exclusief :

  • Reis naar bestemming
  • Boordkas (150,-euro)
  • Avondeten en drinken aan wal
  • Excursies aan wal (vrij van deelname).

Boordkas :

Voor we de trossen losgooien, maken we een ‘boordkas’. Vanuit deze boordkas worden de boodschappen, havengelden, diesel, water, schoonmaakkosten jacht ed. betaald. De kosten van de boordkas bedragen € 150 p.p.p.w. De schipper is vrijgesteld van betaling aan de boordkas. De boordkas is alleen bedoeld voor eten en drinken(non-alcoholisch) aan boord (ontbijt en lunch) en de onkosten aan boord.

* minimaal aantal deelnemers : 4

U heeft nog vragen?

Privacy Voorkeuren

Tracking

Deze cookies worden gebruikt om het surfgedrag en de bezoekersaantallen te meten van onze website

_ga,_gat, _gat_gtag_UA_29467147_1,_gid
_ga, _gat_gtag,_jsuid,_gid
_ga, _gat_gtag,_jsuid,_gid